Menu
De Stichting Historische Kring IJsselstein kan haar werk verrichten dankzij de bijdragen van donateurs.

Voor minimaal € 20,- per jaar bent u donateur van de Historische Kring IJsselstein en ondersteunt u ons werk. Hiervoor ontvangt u drie á vier keer per jaar het fraai geïllustreerde tijdschrift Bijdragen tot de geschiedenis van IJsselstein Stad en Land en wordt u via onze Nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op cultuurhistorisch gebied in IJsselstein en omgeving. Voor donateurs die buiten IJsselstein wonen vragen wij, in verband met de verzendkosten van ons tijdschrift, een bedrag van € 25,-.

Naast deze eerste mogelijkheid kunt u ons werk ook ondersteunen door donateur te worden, zonder dat u daarbij ons tijdschrift ontvangt. Wel ontvangt u dan onze Nieuwsbrief. Voor deze tweede vorm van donateurschap willen we u vragen ons jaarlijks te steunen met een bedrag van minimaal € 10,-.

Bedrijven kunnen zich ook aanmelden als donateur van de Historische Kring IJsselstein. Het donateurschap voor bedrijven bedraagt minimaal € 50,- per jaar. Informeer hiervoor via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar de mogelijkheden.

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor het donateurschap.

In verband met technische problemen werken onderstaande linken nu niet! Wilt u donateur worden stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelden nieuwe donateurs 

Aanmelden nieuwe donateur en tijdschrift